Zelfpersende afvalbak

Onze zelfpersende afvalbak is een innovatieve afvalbak, die daarnaast ook nog eens heel zuinig is. Hij beschikt over een ingebouwde pers en werkt op zonne-energie. Dankzij dit systeem raakt de bak minder snel vol en zijn minder inzamelmomenten nodig. U bespaart hiermee niet alleen de kosten van inzameling, ook de CO2-uitstoot die hiermee gepaard gaat, zal aanzienlijk dalen. BWaste is graag uw partner in innovatieve afvalinzameling. Wij bieden diverse slimme oplossingen voor een schonere woon-werk- en leefomgeving.

Zelfpersende afvalbak met slimme software

De zelfpersende afvalbak is bedoeld voor openbare ruimtes. Op locaties waar de containers regelmatig overvol raken, biedt de zelfpersende afvalbak uitkomst. Zodra de bak vol raakt, reageert de slimme software en wordt de pers geactiveerd. Deze drukt de inhoud zo plat mogelijk, om ruimte te creëeren in de opslag. Zelfpersende afvalbakken van BWaste werken met behulp van route-optimalisatie software van BBF Holding-dochter Route Management Solutions. Dit houdt in dat u een seintje krijgt als de bak helemaal vol is, zodat u weet wanneer inzameling nodig is. Zo wordt nooit onnodig gereden. Dankzij de pers wordt ook bespaard op het totaal aantal ritjes dat de inzamelingsdienst maakt. Kostenbesparend en minder CO2-uitstoot, dus goed voor het milieu.

De voordelen van een zelfpersende afvalbak

De zelfpersende afvalbak is tot stand gekomen dankzij een combinatie van innovatieve techniek, implementatie van klantspecifieke eigenschappen, resultaten van praktijktesten en normen op het gebied van veilig en gezond werken. Hij wordt bovengronds geplaatst, wat een aantal extra voordelen met zich meebrengt:

  • ✔ Makkelijk te plaatsen/vervangen
  • ✔ Ingraven is niet nodig
  • ✔ Eventuele schade of defecten kun per onderdeel worden gerepareerd
  • ✔ Minder ritjes voor de inzamelingsdienst
  • ✔ Super duurzaam en milieuvriendelijk

Contact

Wilt u meer weten over de zelfpersende afvalbak van BWaste en de mogelijkheden in uw gemeente? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen. Neem vrijblijvend contact op.