Wie zijn wij

Wie geïnteresseerd is in de meest efficiënte manier van afvalverwerking, is bij BWaste aan het juiste adres. BWaste helpt met een mooier, veiliger en schoner straatbeeld en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Een gerenommeerde leverancier van afvalinzamelsystemen wanneer “omgekeerd inzamelen” een thema is.

BWaste ontwerpt, maakt, plaatst en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers. Wij leveren sinds 2003 aan 230 gemeenten en aan woningcorporaties en reinigingsdiensten. Daarnaast zijn we internationaal actief in Groot-Brittannië, Denemarken, België, Zwitserland en Duitsland.

Innovatief

Ondergrondse containers van BWaste worden steeds slimmer. Ontwikkelingen zoals SmartCities volgen wij op de voet. Met onze software en electronica spelen we daar nu al op in. Denk aan elektronische toegangscontrolesystemen, volmeldingssystemen en ons Container Management Systeem AWRS. Alles op maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste wijze.

container

Missie

BWaste wil marktleider worden door het aanbieden van innovatieve one-stop-shopping-oplossingen voor gemeenten en reinigingsdiensten die afval boven- en ondergronds wensen in te zamelen. Hierdoor worden woonomgevingen schoner, veiliger, milieubewuster en mooier. BWaste ontzorgt de klant door middel van een complete oplossing. Naast ondergrondse containers levert zij de knowhow en software voor het beheren van het containerpark en het optimaliseren van de ledigingsplanning met bijbehorende diensten op het gebied van reiniging en onderhoud. Kritische succesfactoren voor het bereiken van onze doelen zijn het continu verbeteren van het aanbod op basis van marktontwikkelingen, rekening houdend met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en het zelf initiëren van nuttige verbeteringen en uitbreidingen van het productgamma.

Visie

Door continu te investeren, innoveren en verbeteren van producten en services sluiten de producten en diensten van BWaste optimaal aan bij opdrachtgevers. Innovatiekracht, flexibiliteit, vakkennis, een prettige partner om zaken mee te doen en de wil om leidend te zijn in onze industrie zijn de belangrijkste karaktereigenschappen. Wij willen dit blijvend doen op een maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste wijze.

De ondergrondse containers van BWaste worden steeds slimmer. We gaan toe naar smartcities. Met onze software spelen we daar nu al op in.

Bewoners die gebruikmaken van een ondergrondse container willen steeds meer controle over hun eigen wegwerpgedrag. Voor gemeenten en reinigingsdiensten die in willen springen op deze behoefte, hebben we een speciale prepaid Ideal-pas ontwikkeld. Bewoners kunnen hiermee eenvoudig hun saldo beheren.

Referenties

Referentie BWaste ACV
Referentie BWaste Circulus
Referentie BWaste De kompanije
Referentie BWaste Dusseldorp
Referentie BWaste Leyten