BWaste International BV is een voorloper als het gaat om efficiënt afval inzamelen. Wij ondersteunen gemeenten, reinigingsdiensten en ondernemers bij afvalinzameling. Met onze innovatieve soft- en hardware optimaliseren wij elke vorm van inzamelen. Al ons werk wordt op een zo duurzaam mogelijke manier uitgevoerd.

Wat is omgekeerd inzamelen?

Omgekeerd inzamelen is een term die niet logisch klinkt maar dit in feite wel is. Vroeger reden vuilniswagens standaard elke veertien dagen hun ronde om restafval op te halen: de grijze container. Omgekeerd inzamelen werd in 2009 door ROVA geïntroduceerd. Uit de eerste pilots, in Amersfoort, Raalte en Zwolle bleek dat de meeste inwoners over het algemeen heel tevreden zijn. Inmiddels hebben tientallen grote steden in Nederland deze wijze van afvalinzameling ingevoerd. Met ons slimme AWRS 2.0 systeem wordt het voor u nog makkelijker om op deze duurzame wijze in te zamelen.

rijtje containers bovengrondse containers

Maak omgekeerd inzamelen simpel met AWRS 2.0

Om op een efficiënte manier afval in te zamelen werken wij met AWRS 2.0. Dit systeem is in feite ons afval logboek. We kunnen erin uitlezen of ergens een storing is, wanneer een container bijna vol is, beschadigd of defect. Verder laat het AWRS 2.0 ook zien welk huishouden afval heeft aangeboden. In feite brengt het alle momenten van lediging, reiniging en onderhoud in kaart. Hierop kan efficiënt worden ingesprongen wat betreft de inzameling van afval in de gemeente. Nooit meer vuilwagens die voor niets rijden, omdat een container niet vol is, storingen worden meteen opgelost en nooit meer overvolle containers of huisvuil langs de kant van de weg. Zo werkt u niet alleen duurzaam, maar ook kostenbesparend.

Contact

Bent u geïnteresseerd in efficiënt afval inzamelen? Of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem vrijblijvend contact op, onze medewerkers helpen u graag met elke vraag.