BWaste International BV is een voorloper als het gaat om efficiënt afval inzamelen. Door onze slimme soft- en hardware kunnen wij op een zo efficiënt mogelijke manier afval inzamelen voor gemeenten, reinigingsdiensten en bedrijven. Om afval inzameling zo geoptimaliseerd mogelijk te verzorgen, werken wij met de nieuwste inventieve soft- en hardware. Bovendien draagt efficiënt afval inzamelen bij aan duurzaamheid, iets wat BWaste hoog in het vaandel heeft staan.

AWRS 2.0, hét systeem voor voor online container management

Om op een efficiënte manier afval in te zamelen werken wij met innovatieve soft- en hardware. Het systeem wat wij hiervoor gebruiken is AWRS 2.0. Dit systeem brengt alle momenten van lediging, reiniging en onderhoud in kaart. Het systeem geeft informatie over defecten en beschadigingen, laat zien welk adres wanneer afval heeft gedeponeerd en toont wat de vulgraad van een container is. De geïntegreerde planningsmodule zorgt voor een optimale planning en daardoor kostenbesparing.

 

FerroFix TrioFix BWaste efficiënt afval inzamelen

Voordelen van efficiënt afval inzamelen

Door ons AWRS 2.0 systeem kunnen wij zeer efficiënt afval inzamelen. Naast efficiëntie heeft AWRS 2.0 nog meer voordelen:

  • Het is klantvriendelijk, containers worden op tijd geleegd en storingen worden snel doorgegeven.
  • Containers hoeven pas geleegd te worden wanneer deze bijna vol zijn, dit betekent minder ritten en dus meer duurzaamheid.
  • Minder ritten zorgen naast duurzaamheid ook voor minder kosten.
  • Geen overvolle containers meer waar mensen afval naast zetten. Dit zorgt voor minder overlast.

Contact

Bent u geïnteresseerd in efficiënt afval inzamelen? Of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Wij komen graag met u in contact.