Afvalbakken

Wilt u burgers stimuleren om afval te scheiden met een duurzaam afvalbeleid? BWaste ondersteunt gemeenten en reinigingsdiensten bij slimme, innovatieve afvalinzameling. De juiste afvalbakken kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Onze speciale afvalbakken serie stimuleert het gedrag van burgers. Als u ervoor zorgt dat afval al bij de bron wordt gescheiden, dan verloopt het verdere proces van recycelen soepel en duurzaam.

TrioFix afvalbakken

Onze TrioFix afvalbakken zijn een mooi voorbeeld van duurzaam inzamelen. Ze danken hun naam aan het feit dat ze drie soorten afval inzamelen: PMD, papier en restafval. Door burgers het afval op het moment van weggooien al te laten scheiden, begint het proces van recyclen al bij de bron en hoeft dit later niet meer te gebeuren in het sorteercentrum. Bestel TrioFix afvalbakken bij BWaste en begin vandaag nog met werken aan een schonere leefomgeving. Liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag alles over deze én andere afvalbakken die wij realiseren.

Zelfpersende afvalbakken

BWaste biedt ook de mogelijkheid om zelfpersende afvalbakken te installeren in uw gemeente. Dit is een innovatieve afvalbak met een ingebouwde pers die werkt op zonne-energie. Dankzij de route-optimalisatie software van BBF Holding-dochter Route Management Solutions kan fors worden bespaard op de inzamelkosten en kan de CO2-uitstoot van het gehele inzamelproces worden gereduceerd. Simpelweg omdat de afvalbak minder snel vol raakt en u dus minder vaak ophaaldiensten hoeft in te zetten.